Etienne Poulissen

Etienne Poulissen, het gezicht van Senang Capital is al vanaf midden jaren ’90 actief in vermogensbeheer en begeleiding van vermogen. Hij heeft tot 2015 ervaring opgedaan in senior functies bij 2 grote banken. Daarna heeft hij zijn carrière als ondernemer bij een grote Amsterdamse vermogensbeheerder voorgezet en heeft hij zich daarna als Senang Capital bij Asset Management International uit Amersfoort aangesloten.

Hij is door zijn Indonesische grootouders opgevoed met het idee dat als het gaat om de belangrijke zaken van het leven, zoals vermogen, dat je daar wel een “goed (Senang) gevoel” over moet hebben. Vandaar dat hij het woord Senang heeft omarmd in de bedrijfsnaam “Senang Capital”.

Sinds het begin van zijn carrière (’95) in de financiële dienstverleningssector is het woord “Senang” vaak terug gekomen in gesprekken met klanten en collega’s rondom geld en vermogen. Voor alle klanten en relaties van Senang Capital geldt dat men op een persoonlijke en betrouwbare aanpak kan rekenen. Kort en goed: doen wat er gezegd wordt en zeggen wat er gedaan moet worden.

Duurzaam beleggen en meedenken in de duurzame beleggingswensen van de klanten van Senang Capital is een kernwaarde. Er wordt heel bewust gekeken waar wel en niet in belegd wordt. Voor stichtingen en openbare instellingen veelal een must. Zaken zoals de houding ten opzichte mensenrechten, klimaat en biodiversiteit worden immers steeds belangrijker.

Senang Capital
Stadsring 63
3811 HN Amersfoort
etienne@senangcapital.nl
Tel: 06- 50 90 60 25

Senang Capital
is een onderdeel van

Ami logo site 100