senang capital 2Het 8ste wereldwonder noemde Albert Einstein “rente op rente". Dit effect ligt aan de bakermat van alle welvaart. Belangrijk is dan wel dat u rente (rendement) ontvangt zodat u hier van kunt profiteren om uw vermogen te laten groeien.

Wat is rente op rente precies? Als geld belegd wordt genereert dit een rendement. Dit is te gebruiken ter consumptie, maar ook door het toe te voegen (sparen) aan uw vermogen. Op deze wijze neemt het vermogen toe en wordt de toevoeging voortkomende uit het rendement een steeds groter bedrag. Het opbouwen van vermogen kan ook dienen (ter aanvulling) voor uw pensioen, aanschaf van vastgoed, een klassieker of een boot. Hoe langer u uw vermogen de tijd geeft, hoe groter de kans op groei van uw vermogen

Op dit moment is het al jaren zo dat rentes die banken u uitkeren erg laag zijn en mogelijk zelfs negatief (u moet de bank geld betalen voor stalling van uw geld). Een goede vermogensbeheerder, zoals Senang Capital, belegt voor u in een breed gespreide internationale portefeuille en dat levert u rendement op gegeven tijd. Wanneer u nog niet belegt kan Senang Capital u begeleiden de juiste stappen te zetten om te starten. Wanneer u al belegt komt Senang Capital graag met u in contact om, uiteraard geheel vrijblijvend, uw huidige beleggingen te evalueren en indien mogelijk tips te geven te verbetering.

 senang capital 2Men zou het kunnen vergelijken met het groeien van een boom die elk seizoen keer op keer probeert te profiteren van alles dat hem vanuit de natuur toekomt. Daarvan wordt hij sterker en sterker….

Senang Capital werkt met de geprezen AMI MT+ beleggingsfilosofie. Een uitgekiende beleggingsstrategie waarbij onnodige risico’s worden vermeden. 

 

 

Hieronder ziet u een historisch overzicht van deze aanpak.

20210202 Rendement AMI MT 2020

20200202 ami vergelijking met andere verm beh

Senang Capital
Stadsring 63
3811 HN Amersfoort
etienne@senangcapital.nl
Tel: 06- 50 90 60 25

Senang Capital
is een onderdeel van

Ami logo site 100